DOLDin uusi modulaarinen SAFEMASTER® PRO on turvalogiikka, jolla voidaan valvoa koneiden turvapiirejä helposti, joustavasti ja turvallisesti. Tulojen ja lähtöjen määrää voidaan lisätä laajennusyksiköiden avulla. Laajennettavuuden ansiosta SAFEMASTER® PRO mukautuu joustavasti monenlaisiin käyttökohteisiin.

TÜV-hyväksytyn turvalogiikan ohjelmointi onnistuu helposti PC:n ja SAFEMASTER® PRO Designer- ohjelman avulla. Ohjelmassa määritellään halutut turvatoiminnot sekä niihin liittyvät tulot ja lähdöt. Lopuksi valmis ja testattu ohjelma siirretään USB-kaapelin välityksellä turvalogiikalle.

SAFEMASTER® PRO täyttää PLe/turvaluokan 4 sekä SIL 3 vaatimukset ja se on TÛV-hyväksytty. Moduulien välinen kommunikointi onnistuu ilman johdotusta 5-napaisen DIN-kiskoon asennettavan väylän (In-Rail Bus) avulla. Näin voidaan säästää tilaa kytkentäkaapissa. Helppokäyttöinen Drag & Drop graafinen ohjelmointityökalu säästää aikaa ja kustannuksia.  Laitteessa on monipuolinen vianhaku ja diagnostiikka. Huollon helpottamiseksi muistikortti on saatavana optiona.

SAFEMASTER® PRO  on pienikokoinen, sillä moduuleiden leveys vain 22,5 mm. Laitteessa on maksimissaan 72 turvatuloa ja 8 turvalähtöä. Ohjausyksikköön voidaan liittää jopa 7 laajennusmoduulia. Laitteella on helppokäyttöinen ohjelmointityökalu ja integroitu logiikan testaustoiminto. Valvontalähdöt, tilatieto-LED ja väyläliitäntä tarjoavat monipuoliset diagnostiikkatoiminnot. 
                                                                                                                                                                                       

Tutustu SAFEMASTER® PRO turvalogiikoihin


Valmistaja : DOLD