Reer tuotevalikoimasta löytyvät tyypin 2 / PL c sekä tyypin 4 / PL e vaatimusten mukaiset turvavalopuomit. Turvavalopuomeja on saatavana kulunvalvontaan 2 -, 3- ja 4-säteisenä. Pitkän toimintaetäisyyden turvavalopuomeja on saatavilla 80 m asti. 

Turvavalopuomeja on saatavilla suojaputkella IP 69k-sovelluksiin, esimerkiksi elintarviketeollisuuden käyttöihin.  Kylmiin olosuhteisiin (-20 °C) Reeriltä löytyvät lämmitettävät suojaputket.

REERin valikoimasta löytyvät ATEX-tiloihin sopivat erikoiskoteloidut turvavalopuomit. Kuljetinlinjasovelluksiin on saatavilla turvavalopuomit mykistystoiminolla.

REERin yksisäteisiä turvavalokennoja löytyy PL c-tason sovelluksiin ISO 13849-1 standardin mukaisesti.  Lähetin ja vastaanotinparit on kytkettävissä AU SX ja AU SXM-turvareleille sekä vaihtoehtoisesti Mosaic-turvayksikköön. 


tyypin 2 / PL c turvavaloverhot ja -puomit

Vision (myös mykistysominaisuuksilla)

EOS 2  (myös mykistysominaisuuksilla)


tyypin 4 / PL e turvavaloverhot ja -puomit

Admiral 

Janus

EOS 4 

Safegate (mykistysominaisuuksilla)


Löydä sopiva valoverho REERin tuotehakusovelluksella!
Reerin valikoimaan kuuluvat myös mittaavat valoverhotReer on Italian markkinajohtaja ja eräs johtavista eurooppalaisista turvavaloverhojen valmistajista. Tuotevalikoimaan kuuluvat turvavaloverhojen lisäksi myös mittaavat valoverhot ja turvavalokennot.

Reerillä on pitkä kokemus optisten turvalaitteiden kehittämisestä auto-, robotti- ja pakkausteollisuuden sekä koneturvallisuuden tarpeisiin.Valmistaja: Reer