Yrityksen taustoja

Toimintaa vuodesta 1954 alkaen

Jakob Lehto (1921–2003) perusti Sähkölehto Oy:n vuonna 1954. Ryhtyessään yrittäjäksi olosuhteet ja elintaso Suomessa olivat aivan toisenlaiset kuin tänään. Hänen näkemyksensä oli, että suomalaisen elinkeinorakenteen monipuolistuminen ja insinööritaidon arvostuksen nousu maailman huippuluokkaan perustuu suomalaisten ahkeruuteen ja ennakkoluulottomuuteen omaksua uusia asioita.
Jakob Lehto koki saaneensa osallistua yhteiskuntamme ja elinkeinoelämämme kehittämiseen ja oli kiitollinen asiakkaiden osoittamasta luottamuksesta yhtiötämme kohtaan.

Yrittäjyyttä toisessa sukupolvessa

Jakob Lehto toimi yhtiömme pitkäaikaisena toimitusjohtajana (1954–2001). Hänen jäätyään eläkkeelle toimitusjohtajan tehtävät siirtyivät Matti Lehdolle ja myynnin vastuu Lassi Lehdolle.

Luottamus on toimintamme perusta

Toimintamme on aina perustunut luottamuksen ja tasapuolisen kumppanuuden periaatteelle, jossa kaikki osapuolet hyötyvät yhteistyöstä. Vaikka toimintaolosuhteet ja välineet tämän päivän liiketoiminnassa ovat aivan toisenlaiset kuin 50 vuotta sitten, toimintamme perusta on edelleen sama.


Ota yhteyttä

Historia