Palvelut - yhteistyötä asiakkaan tarpeen mukaan

Sähkölehto Oy:n palvelujen tarkoitus on lisätä asiakkaan kilpailukykyä ja kannattavuutta. Perustana ovat kattava tuotevalikoima, tekninen asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus.

kuva_palvelumme.jpgLuotettavaa tekniikkaa

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan tuotevalikoiman, joka koostuu toisiaan täydentävistä tuotteista liitäntään,turvatekniikkaan, mittaukseen ja valvontaan sekä automaatioon. Päämiehemme ovat tunnettuja eurooppalaisia valmistajia, joiden toiminnan laatu ja tuotteiden saatavuus on turvattu myös pitkällä tähtäimellä.

Toimitukset ajallaan 

Toimitusvarmuuden takaamiseksi olemme panostaneet varastointiin ja logistiikan valvontaan. Pitkäaikainen ja läheinen yhteistyö päämiestemme kanssa takaa asiakkaillemme joustavan ja nopean palvelun.

Neuvomme oikean tuotteen valinnassa ja käytössä   

Tuotetuntemuksemme takaa asiakkaalle teknisen tuen toimivuuden asennus- ja käyttöönottovaiheessa. After sales -palvelumme varmistaa pitkäaikaisen ja ongelmattoman käytön.

Kehitämme jatkuvasti teknistä asiantuntemustamme. Tämän ansiosta voimme auttaa asiakasta valitsemaan sopivimman ratkaisun jo suunnitteluvaiheessa.

Asiakaskohtaisia ratkaisuja

Meillä on paljon kokemusta vaativista asiakaskohtaisista ratkaisuista. Projektien läpivienti onnistuneesti vaatii erityisresursseja ja hyvän verkoston, jonka olemme luoneet pitkäaikaisen toimintamme aikana.

Pitkäjänteistä yhteistyötä ja henkilökohtaista palvelua

Jatkuva yhteistyön kehittäminen ja asiakkaan tarpeiden huomioiminen on meille ykkösasia. Olemme asiakassuuntautunut organisaatio ja yhteyshenkilömme palvelevat henkilökohtaisesti. Informoimme asiakkaitamme myös uusiutuvan tekniikan tarjoamista mahdollisuuksista.


Lisätietoja; Matti Lehto puh. 040 553 1332

Ota yhteyttä