Turvatekniikka


MGB_turvaporttikytkin_PDF_esite-1.jpg
MGB2_turvaporttikytkin_PDF_esite-1.jpgSystembeschreibung_SAFEMASTER_STS_BE03-1.jpg


Systembeschreibung_UH6900_SAFEMASTER_W_BE06-1.jpg

DOLD_UH6900_SAFEMASTER_W_Grp_BE07-1.jpgLiitintekniikka


ODU_MINI-SNAP_Push-Pull_Circular_Connectors_Series_L_K_B-1.jpgSahkolehto_ODU_AMC.jpg


ODU-MAC_Silver-Line_White-Line_Connector_System_GB-1.jpg


Sahkolehto_ODU_Blue_Line.jpg


 

MGB - Turvakytkin 

MGB on porttien ja ovien suojaukseen tarkoitettu turvakytkin. Sillä voidaan saavuttaa EN ISO 13849-1 standardin mukainen PLe-taso. MGB-turvakytkin sisältää ovikahvan, lukituksen, painikekomponentit, takavapautuksen ja lukituksen- sekä ovirajan valvonnan. MGB:n kaksi RFID-rajapintaa sekä lukituksen optinen valvonta tekevät turvatoiminnon miltei mahdottomaksi ohittaa.MGB2 - Turvaporttikytkin väyläasennukseen

Euchner MGB2-turvakytkin tuo lisää joustavuutta turvakytkinversioiden valikoimaan. Erilliselle MBM Profinet -väylämoduulille voidaan kytkeä jopa kuusi MGB2-turvakytkintä. MGB2- turvakytkimelle saadaan yhä enemmän ohjauspainikkeita. Vaihdettavien painikemoduulien valikoima mahdollistaa sovelluksen mukaisen turvakytkinversion luomisen.
DOLD SAFEMASTER STS - siirtoavainjärjestelmä

Modulaarinen siirtoavainjärjestelmä SAFEMASTER STS yhdistää turvakytkimen, sähköisen lukituksen ja siirtoavaimen toiminnot yhteen järjestelmään. Järjestelmän avulla katkaistaan ja lukitaan koneen virransyöttö, jotta työntekijä voi mennä turvallisesti vaara-alueelle. Sillä voidaan myös lukita mekaaniset laitteet ennen käyttöä ja varmistaa ettei kukaan pääse vaara-alueelle käytön aikana.


DOLD SAFEMASTER W - Kaksitoiminen hätäkatkaisujärjestelmä

Langaton kaksisuuntainen hätäkatkaisujärjestelmä UH 6900 mahdollistaa mm. mobiilien kohteiden turvallistamisen, jotka ovat langallisilla järjestelmillä vaikeita tai jopa mahdottomia toteuttaa. Dold UH6900 kuuluu Safemaster W tuotesarjaan, joka täyttää korkeimman turvatason PLe /Cat. 4, SIL3 sekä TÜV-hyväksynnän. 

DOLD SAFEMASTER W - Ryhmätoiminen hätäkatkaisujärjestelmä

Langaton hätäkatkaisujärjestelmä UH 6900 mahdollistaa etenkin useiden liikkuvien kohteiden turvallistamisen, jotka ovat johdotetuilla järjestelmillä vaikeita tai jopa mahdottomia toteuttaa.  Se täyttää korkeimman turvatason PLe /Cat. 4, SIL3 sekä TÜV-hyväksynnän. Järjestelmä koostuu lähettimestä ja jopa 255 vastaanottimesta. Yksiköiden välimatka voi olla avoimessa ympäristössä 800 m, sekä teollisuusympäristössä 250 m. 


ODU MINI-SNAP - Pistokeliittimet L,K ja B, luettelo

ODU MINI-SNAP on metallirunkoinen push-pull pistokeliitin. Push-pull MINI-SNAP-liittimillä on  UL-, MIL- ja VDE-hyväksynnät. MINI-SNAP-liittimet ovat toteutettu juotos-, puristus- ja piirikorttiliitännällä.  Liittimien käyttöikä on vähintään 5000 liitäntäkertaa. Suojausluokat  ovat IP 50 ja IP 68. Myös asiakaskohtaiset rakenteet MINI-SNAP-sarjassa ovat mahdollisia.ODU AMC - Militariliittimet, luettelo

ODU AMC (Advanced Military Connector) on pikalukitteinen push-pull military-liitinsarja, joka sopii puolustusvoimien vaativien olosuhteiden lisäksi myös eri viranomaiskäyttöihin. ODU AMC militaryliittimien suunnittelun ja tuotekehityksen lähtökohtana ovat käyttäjien vaatimusten mukaisesti mekaaniset ominaisuudet eli keveys, kestävyys ja pieni koko yhdistettynä datasiirto-ominaisuuksiin.


ODU-MAC Silver-Line & White Line - Modulaariset suorakaideliittimet, luettelo

ODU MAC Silver-Line modulaarinen liitin mahdollistaa vähintään 100 000 automaattista liitäntää. Silver-Line-liittimille on saatavilla kuusi eri liitinkehystä, jotka voidaan kustomoida sovelluksen mukaan eri pituuksille. 

ODU-MAC White-Line modulaarinen liitin mahdollistaa vähintään 100 000 käsin tapahtuvaa liitäntää. Se soveltuu erilaisiin teollisuuden tai lääketieteen sovelluksiin. Koteloinnin ja liitäntävoimansa ansiosta White-Line-sarjan liittimet kestävät hyvin tärinää ja vaikeita olosuhteita.  
ODU-MAC Blue-Line - Modulaariset suorakaideliittimet, luettelo

ODU-MAC Blue-Line modulaariset liittimet tarjoavat tehokkaan ja muokattavan manuaalisen liittimen. ODUn klassinen kahvalukitteinen liitäntä uudessa muovisessa standardikotelossa yhdistää kustannustehokkaan ja laadukkaan ratkaisun. Klipsilukitteisilla moduuleilla voidaan suorittaa helppo ja käsin tehtävä kokoonpano myös kohteessa.