Viestierotin/erotusmuunninsarjat VariTrans ja IsoTrans mittaussignaalien galvaaniseen erotukseen, vahvistamiseen ja muuntamiseen standardiviestiksi. Tulo ja lähtö ovat vapaasti ohjelmoitavissa DIP-kytkimin valmiiksi kalibroiduille alueille. Asennus on helppoa ja säästää aikaa ja oikea viesti on heti käytettävissä.

Pienikokoinen 6 - 67,5 mm leveä kotelo, varustettuna kiintein tai pistokeliitäntäisin ruuviliittimin. Asennus kiskolle 35 mm DIN. Galvaaninen erotus tulo/lähtö/apujännite. Suoja virhemittauksia ja potentiaalierojen aiheuttamia mittalaitteen vaurioitumisia vastaan.

Varma erotus EN 61140 mukaan, jolloin suojaa mittalaitteita ja henkilöitä korkeilta jännitteiltä ja vaarallisilta virroilta. Mittauksiin ja viestinsiirtoihin, joissa vaaditaan suurta tarkkuutta ja luotettavuutta. Erotusmuuntimet toimitetaan tilauksesta myös kiinteillä tulo/lähtöalueilla. Tehdastakuu ProLine-tuotteilla 5 vuotta.


Yleiskäyttöiset signaalimuuntimet, tulosignaalit (±)20 mV ─ (±)200 V tai (±)0,1 mA ─ (±)100 mA. Toimintajännite 1000 V AC/DC.


Signaalimuuntimia ja signaalinkahdentajia tulosignaaleille 0/4…20 mA ja 0…10 V. Esimerkiksi P 22400 - SIL3 luokiteltu passiivinen viestinerotin.


Omavoimaiset erotusmuuntimet, tulosignaalit 0/4…20 mA. Malleja saatavilla myös EX-tiloihin sekä SIL3 turvaluokituksella.


Yleiskäyttöiset galvaaniset erottimet korkeille jännitteille tulosignaaleiden muutoksiin (±)3600 V tai (±)5 A asti. Myös korkeiden tasavirtojen mittauksiin (±)20 kA asti shuntin kanssa. Testijännitteet 15 kV AC asti. Toimintajännite 3600 V AC/DC asti.


Thermo- & SensoTrans 6mm kapeat lähettimet, Lämpötilalähettimet lämpötilamittauksiin Pt100, Pt1000, Ni100 ja termopariantureilla, esimerkiksi P 44000 - Pt100-lähetin korkeajännitesovelluksiin. Saatavilla myös EX-tiloihin.   


Venymäliuskalähetin voima- ja painemittauksiin venymäliuskoilla.


Vastauslähetin potentiometreille ja vastusantureille.


 AC/DC-muuntimet vaihtovirtojen ja –jännitteiden muutoksiin standardisignaaleiksi. Toimintajännite 3600 V AC/DC asti.Valmistaja : Knick