Sahkolehto_Kubler_näytot

 Fritz Kübler GmbH:n tuotevalikoimaan kuuluvat sahkömekaaniset laskijat, elektroniset laskijat sekä näytöt. Küblerin tuotevalikoimasta löytyvät myös pulssianturit ja absoluuttianturitkallistusanturit sekä lineaariset mittausjärjestelmät.

Fritz Kübler on vuonna 1960 perustettu perheyritys, jonka kuusi tytäryhtiötä ja yli 50 valtuutettua edustajaa takaavat tuotteiden ja asiantuntevan palvelun globaalisti. Moderni valmistus Saksassa takaa laadun lisäksi tuotannon joustavuuden sekä toimitusvarmuuden.

Kübler laskijoiden valikoimasta löytyvät:

Sähkömekaaniset laskijat
Valikoima on laaja mikrolaskijoista käyttötuntilaskijoihin. Kübler-laskijat kestävät häiriöttömästi kovaakin käyttöä. Vähäisen energiankulutuksen ansiosta sähkömekaaniset laskijat sopivat hyvin paristokäyttöisiin kohteisiin. Sähkömekaanisten laskijoiden etuna on lukeman tallentuminen sähköttömässä tilassa.

Elektroniset laskijat
Küblerillä on kattava ohjelma elektronisia laskijoita, lisäävä, vähentävä, esiasettelulla tai ilman, ohjelmoitava, LED- tai LCD-näytöllä. Soveltuu pulssien, ajan ja analogisignaalienkäsittelyyn ja näyttöön


Näytöt

Küblerin Codix-näytöt prosessivalvontaan näyttävät ja ohjaavat luotettavasti prosessiarvoja kuten lämpötilaa ja painetta lineaarisointitoiminnalla 32 kiinnityspistettä asti. Ohjelma kattaa prosessiarvojen ja lämpötilojen näytöt, prosessin ohjauslaitteet ja asetusarvon anturit.


Kübler Codixilla on erittäin kirkas LED-näyttö ja LCD-näytöissä hyvä kontrasti. Kotelo on kestävä ja sillä on korkea IP luokitus. Laitteen ohjelmointi on helppoa. Codexilla on nopeat laskenta- ja pulssitulot.


Valmistaja: Fritz Kübler