ODU:n moninapaiset pistokeliittimet ovat varustettu Push-Pull-pikalukituksella. Pistokeliittimet ovat saatavana metalli- ja muovirunkoisina rakenteina. Pistokeliittimiä käytetään teollisuuden, sairaala-, mittaus- ja teletekniikan antureiden ja laitteiden liitäntään.


Pikalukitteisella Push-Pull-pistokeliittimellä  on monia etuja verrattuna ruuvi- tai kierrelukitteiseen. Niiden liitäntä, lukitus ja irroittaminen on nopeaa ja helppoa.  Push-Pull-tekniikka on erityisen käyttäjäystävällinen ahtaissa tiloissa, sillä sen liittäminen vaatii vain pientä voimaa. Push-Pull-liittimet ovat varustettu koodauksella, joka yhdessä liittimen lukitusmekanismin kanssa varmistavat tukevan ja toimivan liitännän jokaisella liitäntäkerralla.

     Valmistaja:ODU


Mitä oikean littiimen valinnassa tulee tietää?

Liitinratkaisun valintaan kannattaa panostaa, sillä liittimen on taattava käyttökohteessaan häiriötön toiminta. Tärkeää on huomioida ympäristövaatimukset, liittimen materiaali, sekä kuinka suojattu liitännän täytyy olla sähköisiltä häiriöiltä (EMC), pölyltä ja vedeltä (IP-luokitus). Mitä muuta oikean littiimen valinnassa tulee tietää?