ODU MINI-SNAP PC on 2-27 napainen muovirunkoinen Push-Pull pistokeliitin, jota on saatavilla myös sekakalustuksella. Liitinsarjalla on UL- hyväksyntä. MINI-SNAP-PC kestää hyvin kemikaaleja.

MINI-SNAP PC-liittimet ovat toteutettu juotos-, puristus- tai piirikorttiliitännällä. Liittiimen kontaktit ovat sorvattu tai stanssattu. Yhden liittimen käyttöikä on yli 5000 liitäntäkertaa. Kontaktit ovat kosketussuojattu. Suojausluokat  ovat IP50 ja IP67, myös EMC-suojaus on mahdollinen. MINI-SNAP PC-sarjassa voidaan toteuttaa myös asiakaskohtainen liitinrakenne.

MINI-SNAP PC sarjassa on 3 eri kokoa. Liittimien ulkohalkaisijat ovat 12,5 mm  - 19 mm. MINI-SNAP PC-liittimet ovat helppo koota ja ne ovat saatavilla harmaina, mustina tai valkoisina. Liittäminen ja irrottaminen on sujuvaa kevyellä liikkeellä. MINI-SNAP PC ei ole magneettinen.

Tutustu MINI-SNAP PC -liittimiin


Valmistaja:ODU


Mitä oikean littiimen valinnassa tulee tietää?

Liitinratkaisun valintaan kannattaa panostaa, sillä liittimen on taattava käyttökohteessaan häiriötön toiminta. Tärkeää on huomioida ympäristövaatimukset, liittimen materiaali, sekä kuinka suojattu liitännän täytyy olla sähköisiltä häiriöiltä (EMC), pölyltä ja vedeltä (IP-luokitus). Mitä muuta oikean littiimen valinnassa tulee tietää?