ODU-MAC on modulaarinen suorakaideliitin kohteisiin, joissa on tarve yhdistää useita eri signaaleja tai virtoja yhdellä liittimellä.

ODU-MAC-liitinten muokattavissa oleva modulaarinen rakenne mahdollistaa erilaisten suureiden siirtämisen yhdellä liittimellä. Signaalit, virrat, datasiirrot, paineilma, nesteet tai valovalokuituliitäntä voidaan toteuttaa yhdellä ODU MAC- liittimellä.

Liitäntävaihtoehdot ovat monipuoliset. Valittavana ovat erilaiset liitännät teollisuuden tai lääketieteen teknologiaan.  Liitännät voidaan myös tarvittaessa suojata kestävällä kotelolla. ODU-MAC on saatavana alumiinikehyksin tai DIN-kotelossa. Liitin koostuu vapaasti valittavista moduuleista suurille virroille, signaaleille, coax-(9 GHz asti), kuituoptiikka- tai pneumatiikkaliitännöille.

Alumiinikehyksin ODU-MAC-liittimiä käytetään erityisesti tuotannon testausautomaateissa.  Tällöin liitin lukitaan salvalla tai kierrelukituksella. Liitännät voidaan myös tarvittaessa suojata kestävällä kotelolla. DIN-koteloituna (DIN 43652) liitintä käytetään vaativissa on/off-liitännöissä, mm. sairaalatekniikassa ja teollisuuden eri käytöissä.

ODU-MAC-liittimiä on tarjolla kolmessa eri sarjassa:

- ODU-MAC Silver-Line tarjoaa vähintään 100 000 mekaanista liitäntäkertaa

- ODU-MAC White-Line vähintään 100 000 manuaalista liitäntäkertaa ja koteloinnin

- ODU-MAC Blue-Line 10 000 manuaalista liitäntäkertaa ja koteloinnin Löydä sopiva liitin sovellukseen ODU-MAC konfiguraattorilla


OTA YHTEYTTÄ

Valmistaja:ODU