ODU AMC Push-Pull militaryliittimen rakenne mahdollistaa liittämisen ja irrottamisen nopeasti ja vaivattomasti ilman voimankäyttöä.

Liittäminen ja irrottaminen voidaan tehdä nopeissa tilanteissa myös sokkona. Liitettynä AMC Push-Pull-liitin on luotettava ja järeä kaikissa olosuhteissa. Liitin toimii varmasti eri lämpötiloissa (testatusti välillä -51° C +125° C.) Sen ulkopinta ei heijasta valoa. Push-Pull militaryliitin on vesitiivis (suojausluokat ovat IP68 ja IP69K). Liittimen runko on kokonaan häiriösuojattu.  

ODU AMC Push-Pull militaryliittimien ja ODU AMC Break-Away- militaryliittimien pistokkeet ovat samaan runkoliittimeen yhteensopivia. Liitäntäkertoja yhdellä liittimellä on yli 5000. AMC Push-Pull-liitintä on saatavilla 5 eri koossa.  ODU AMC Push-Pull-militaryliitin on monipuolinen ja asiakaskohtaisesti muokattavissa. Asiakaskohtaisesti tilattuun liittimeen voidaan toteuttaa yksittäinen signaali, virta, korkean tai matalan jännitteen siirto ja koaksiaali.  
Valmistaja:ODU


Mitä oikean littiimen valinnassa tulee tietää?

Liitinratkaisun valintaan kannattaa panostaa, sillä liittimen on taattava käyttökohteessaan häiriötön toiminta. Tärkeää on huomioida ympäristövaatimukset, liittimen materiaali, sekä kuinka suojattu liitännän täytyy olla sähköisiltä häiriöiltä (EMC), pölyltä ja vedeltä (IP-luokitus). Mitä muuta oikean littiimen valinnassa tulee tietää?