ODU AMC High-Density miniatyyriliittimet on suunniteltu haastaviin sovelluksiin. ODU AMC High-Densit- liittimiä käytetään vaativissa ammattilaiskäyttöön tarkoitetuissa hands-free-kommunikaatiolaitteissa, viestintä- ja datasiirtolaitteissa.

ODU AMC High-Density on uusi kevyt miniatyyrikokoinen, mutta kestävä ja tehokas liitinsarja. Liittimien koot vaihtelevat alle 10 millimetrin läpimitasta 18,5 millimetriin. Napaluku liittimessä voi olla jopa 40 kontaktia. Moninapaisten signaaliliittimien lisäksi liitinsarjassa on vaihtoehtoja virran syöttöön, signaalien tai datan siirtoon. Eräs tärkeimmistä ominaisuuksista on USB 3.0 liitäntä 5 Gbit/s nopeudella.

Liittimet kestävät yli 5000 liitäntäkertaa vaikeimmissakin olosuhteissa. Optimoitu mekaniikka ja liitinrungon mekaaninen ja värikoodaus varmistavat helpon ja luotettavan liitännän myös sokkona. Liittimessä on ODU:n kehittämä Break-Away-toiminto, jolloin liitin voidaan irrottaa nopeasti kaapelista vetämällä. Liittimet tarjoavat luotettavuuden, tehokkuuden ja mekaanisen toimivuuden lisäksi tilan säästöä vaativissa käytöissä. Kaapeliliitännän lisäksi on saatavana innovatiivisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi taipuisa flex-liitäntä ja liitäntä suoraan piirikortille.
Valmistaja:ODU


Mitä oikean littiimen valinnassa tulee tietää?

Liitinratkaisun valintaan kannattaa panostaa, sillä liittimen on taattava käyttökohteessaan häiriötön toiminta. Tärkeää on huomioida ympäristövaatimukset, liittimen materiaali, sekä kuinka suojattu liitännän täytyy olla sähköisiltä häiriöiltä (EMC), pölyltä ja vedeltä (IP-luokitus). Mitä muuta oikean littiimen valinnassa tulee tietää?