ODU AMC Easy-Clean-rakenteella varustettu militaryliitin on nimensä mukaisesti suunniteltu niin, että se on nopeasti ja helposti puhdistettavissa ankarissa olosuhteissa tarttuneesta liasta. ODU AMC Easy-Clean-liitin on varustettu Pogo Pin- liitintekniikalla.

Pogo Pin-liitintekniikka voidaan käyttää joko pistokkeessa tai runkoliittimessä. Avoimen vastaliittimen kontaktialue on sileä ja pinnan pyyhkiminen on vaivatonta. Liitettäessä pistikkeen jouset painavat kontaktit vastaliittimen sileään kontaktipintaan. Liittimen irrottaminen tapahtuu vetämällä, kuten AMC Break-Away-ominaisuuksilla varustetuissa militaryliittimissä. 

Liitin toimii varmasti eri olosuhteissa ja lämpötiloissa (testatusti välillä -51° C +125° C). AMC Break-Away militaryliitin on vesitiivis (suojausluokat ovat IP68 ja IP69K). Liittimen runko on kokonaan häiriösuojattu. Sen kotelon ulkopinta ei heijasta valoa. ODU AMC Easy-Clean militaryliitin kestää yli 5000 liitäntäkertaa. Liitin on 7 - 19-napainen ja sitä on kolmessa eri koossa.  

Valmistaja:ODU


Mitä oikean littiimen valinnassa tulee tietää?

Liitinratkaisun valintaan kannattaa panostaa, sillä liittimen on taattava käyttökohteessaan häiriötön toiminta. Tärkeää on huomioida ympäristövaatimukset, liittimen materiaali, sekä kuinka suojattu liitännän täytyy olla sähköisiltä häiriöiltä (EMC), pölyltä ja vedeltä (IP-luokitus). Mitä muuta oikean littiimen valinnassa tulee tietää?