ODU AMC Break-Away militaryliittimen toiminta on suunniteltu nopeaan liittämiseen ja irrottamiseen kaikissa olosuhteissa. 

Break-Away-mallin liittimen irrottaminen tapahtuu yhdellä nopealla vetäisyliikkeellä. Pistokkeen liittäminen voidaan vastavuoroisesti suorittaa yhtä nopeasti.  Liitin toimii varmasti eri olosuhteissa ja lämpötiloissa (testatusti välillä -51° C +125° C). AMC Break-Away militaryliitin on vesitiivis (suojausluokat ovat IP68 ja IP69K). Liittimen runko on kokonaan häiriösuojattu ja sen ulkopinta ei heijasta valoa.   
 
ODU AMC Push-Pull militaryliittimien ja ODU AMC Break-Away- militaryliittimien pistokkeet ovat samaan runkoliittimeen yhteensopivia. Liitin on 3 - 37-napainen. ODU AMC Break Away-militaryliitin on monipuolinen ja asiakaskohtaisesti muokattavissa. Asiakaskohtaisesti tilattuun liittimeen voidaan toteuttaa yksittäinen signaali, virta, korkean tai matalan jännitteen siirto ja koaksiaali. 
Valmistaja:ODU


Mitä oikean littiimen valinnassa tulee tietää?

Liitinratkaisun valintaan kannattaa panostaa, sillä liittimen on taattava käyttökohteessaan häiriötön toiminta. Tärkeää on huomioida ympäristövaatimukset, liittimen materiaali, sekä kuinka suojattu liitännän täytyy olla sähköisiltä häiriöiltä (EMC), pölyltä ja vedeltä (IP-luokitus). Mitä muuta oikean littiimen valinnassa tulee tietää?