ODU yksittäiskontaktit ovat kehitetty käytettäväksi massatuotteissa, esimerkiksi sairaalaelektroniikassa, testauksessa ja virtalähteissä. Yksittäiskontaktien halkaisijat ovat 0,6 mm - 50 mm ja korkein virta on 2000 A liittimen koosta riippuen.

Lankajousitetuissa ODU Springtac- liittimissä toinen puoli on varustettu useilla toisistaan riippumattomilla pitkittäisjousilla. Esimerkiksi  0,76 mm halkaisijalla kontaktissa on 15 jousta. Yksittäiskontaktin kestävä rakenne tarjoaa testatusti varman liitännän jopa miljoonaan liitäntäkertaan asti. Liittimen aiheuttama ylimenovastus on pieni. Liittimen kiinnittäminen ja irrottaminen tapahtuu kevyesti pienellä voimalla.   

ODU Lamtac lamellikontakteja käytetään sarjatuotannossa, testauksessa ja virtalähteissä. Kontaktit on varustettu esijännitetyllä lamelliholkilla. Ominaisuudet lamellikontakteissa ovat muuten samat kuin lankajousitetuilla kontakteilla, mutta lamellikontaktit mahdollistavat  noin 10 000 liitäntäkertaa. Rakenne on jousitettua edullisempi.


Tutustu ODU yksittäiskontakteihin

OTA YHTEYTTÄ

Valmistaja:ODU