ODU heavy-Duty vahvavirtaliittimet soveltuvat erittäin vaativaan ammattikäyttöön. Vahvavirtaliitintä käytetään muun muassa nostureissa, kontinkäsittelylaitteissa, terästeollisuudessa, rautateillä  ja kaivoksissa.

ODU Heavy- Duty-liittimessä kontaktipintana käytetään jousitettua ODU Springtac-kontakteja. Jousitetut kontaktit mahdollistavat vahvavirtaliittimen käytön vaativissa ja epästabiileissa olosuhteissa, esimerkiksi kovassa tärinässä.  Springtac-tekniikka yhdessä kestävän suojan kanssa antavat liittimelle pitkän käyttöiän ja mekaanisen kestävyyden.

Vahvavirtaliitintä on saatavilla useassa eri sarjassa yli 100:lla eri kontaktijärjestyksellä. Liitinsarjojen napaluvut vaihtelevat  1-252. Korkein virta on 1500 A liittimen napaluvusta riippuen. Vahvavirtaliittimen lukitus tapahtuu kierteellä tai bajonetilla.  Vahvavirtaliittimien suojausluokka on korkeimmillaan IP67.


Tutustu vahvavirtaliittimiin 

Valmistaja:ODU


Mitä oikean littiimen valinnassa tulee tietää?

Liitinratkaisun valintaan kannattaa panostaa, sillä liittimen on taattava käyttökohteessaan häiriötön toiminta. Tärkeää on huomioida ympäristövaatimukset, liittimen materiaali, sekä kuinka suojattu liitännän täytyy olla sähköisiltä häiriöiltä (EMC), pölyltä ja vedeltä (IP-luokitus). Mitä muuta oikean littiimen valinnassa tulee tietää?