Suurin osa liittimistä vaatii myös kaapelin sekä luotettavan liitoksen. Sähkölehto tarjoaakin laadukkaiden liittimien lisäksi myös valmiit kaapelisarjat. Kaapelisarjat valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.  

Sähkölehdolla ja yhteistyökumppaneilla on mittava kokemus ja tietotaito erilaisten kaapelisarjojen valmistamisesta. Päämiestemme laadukkaat ja monipuoliset liitin- ja kaapelivalikoimat sekä modernit kaapelisarjojen tuotantolaitokset täyttävät korkeimmat mahdolliset standardit ja laatuvaatimukset. Näin Sähkölehto voi kattavasti tarjota valmiit kaapelisarjat juuri asiakkaan tarpeen ja vaatimusten mukaisesti.

Sähkölehdon päämiesten valmistamia kaapelisarjoja käytetään laajasti erilaissa käyttötarkoituksissa ja sovelluksissa. Esimerkiksi ODU:n valmistamia liitin-kaapeli-kokoonpanoja käytetään medikaali-, militari- ja tuotantoteknologiassa sekä erilaisissa mittalaitteissa.     

Valmiin kaapelisarjan ansiosta varmistetaan liitännän laatu sekä saadaan minimoitua lopputuotteen kokoonpanoaika.

Valmistaja: SÄHKÖLEHTO


Mitä oikean littiimen valinnassa tulee tietää?

Liitinratkaisun valintaan kannattaa panostaa, sillä liittimen on taattava käyttökohteessaan häiriötön toiminta. Tärkeää on huomioida ympäristövaatimukset, liittimen materiaali, sekä kuinka suojattu liitännän täytyy olla sähköisiltä häiriöiltä (EMC), pölyltä ja vedeltä (IP-luokitus). Mitä muuta oikean littiimen valinnassa tulee tietää?