Mittatilaustyönä toteutetut ohjaukset täydentävät IEF-ohjelmapaketin. PA-CONTROL-sarjassa on ohjaukset askel- ja servomoottoreille 1-16 akselille.

PA-CONTROL on saatavissa erilaisina rakenteina. PA-CONTROL Compact on tehokas, kompakti yksikkö, suunniteltu kahteen akseliin asti. PA-CONTROL-ohjain on maksimissaan 8 akselin samanaikaiseen hallintaan. LV-servovahvistin on tehoyksikkö ohjauksen ja moottorin välillä. 

Ohjausten ohjelmointi voidaan toteuttaa joko laitteen näppäimistöllä tai PC:llä. Ohjelmointiin PC:llä on käytettävissä käyttäjäystävällinen WINPAC-ohjelma. Ohjausyksikkö voidaan toimittaa myös ilman näppäimistöä ja näyttö ohjelmoidaan WINPAC-ohjelmalla. Ohjauksen huomattavana etuna on se, että säännöllisesti toistuvat, tunnetut toiminnat ovat jo tarjolla valmiiksi ohjelmoituna, käyttäjäystävällisessä PAC-käskyvalikossa.

PAC-käskyvalikossa otetaan huomioon myös tulevaisuuden vaatimukset. Esimerkkinä tästä on Interbus-S-liitäntä (sertifikaatilla). Ohjelmatietoja voidaan vaihtaa reaaliajassa ohjelman suorituksen aikana.


Tutustu IEF-Wernerin ohjaimiin


Ota yhteyttä 

Valmistaja: IEF-WERNER