Sähkölehto mukana Smart Factory -tapahtumassa

3.8.2018

Smart Factory -tapahtuma järjestetään 20.–22.11.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Smart Factory 2018 on tarkoitettu kaikille toimijoille, joita koskettaa digitalisaation aiheuttama muutos tuotannolliseen toimintaan sekä siihen liittyviin uusiin palveluihin ja konsepteihin.

Smart Factoryssä esillä ovat tulevaisuutta rakentavat teemat, kuten automaatio, konenäkö, robotiikka, kunnossapito ja elinkaaren hallinta, teollinen internet, digitaalinen tuotekehitys, -valmistus, -palvelut ja -laadun hallinta sekä kyberturvallisuus.

Sähkölehdon osastopaikka on C-107. Esittelemme osastollamme tuotevalikoimamme uutuuksia. Esittelyssä ovat uusimmat Euchner-turvakytkimet kuten modulaarinen MGB2-turvakytkin ja uudet CTP-versiot. Tuotevalikoimasta esittelemme myös langattomat kaksisuuntaiset ja ryhmätoimiset DOLD-turvareleet, Reer turvavaloverhot ja –puomit, Reer Mosaic -ohjelmoitavat turvalogiikat sekä mittatilauksena valmistettavat SSZ-turvamatot, -puskurit ja –reunat. Lisäksi esittelemme ODU-liittimet modernien tehtaiden vaatimusten mukaisiin monipuolisiin liitäntätarpeisiin. 

Kävijäksi voi ilmoittautua tästä.

Tervetuloa osastollemme C-107!