Vucam videoskoopit monipuoliseen tarkastukseen

Monipuoliset liikkuvan tarkastajan videoskoopit VUCAM XO ja AM ovat uudistuneet. Keskusyksikössä on nyt useita uusia tarkastusta helpottavia ominaisuuksia kuten kolminkertainen digitaalinen zoom, kuvan kääntö, koko näytön tila, säädettävä esitallennus 30 sekuntiin asti ja liitäntä mikrofonille.   

Uutuutena ovat myös XO+ ja AM+-mallit joissa on edellisten uudistusten lisäksi liitännät ulkoiselle videoliitännälle sekä ethernet-liitäntä tarkastuskuvan lähettämiseksi verkon kautta. Uudella Push to FTP-toiminnolla voidaan tallentaa kuvat ja videot haluttuun verkkosijaintiin välitöntä tarkastelua varten.  

Automaattinen kohdennus ja valonsäätö takaavat parhaan mahdollisen kuvan kaikissa kohteissa. Heijastavissa kohteissa valonsäätöä voidaan myös säätää manuaalisesti. Korkeatehoinen LED-valonlähde pysyy viileänä myös pitkässä käytössä. 

4-suuntainen kamerapään kääntö onnistuu kätevästi käsiyksikön ohjaimista. Korkearesoluutioiseen 5,7” kosketusnäyttöön voidaan kirjoittaa tarkastuksen muistiinpanot myöhempää tarkastelua varten.

Kamerakaapelit ovat XO-mallissa 6mm halkaisijalla ja 2,2m, 3,3 m tai 6,6 m työskentelypituudella. AM-malleissa Kamerakaapelit ovat 4mm halkaisijalla ja 1,1 m, 2,2 m, 3,3 m työskentelypituudella. 
Pyydä lisätietoja

Miika Lehto

09 774 642 32
0400 131355

miika.lehto@sahkolehto.fi