Sahkolehto_Euchner_CTP-Extended

Kompakti RFID koodattu CTP turvakytkin on nyt saatavilla myös painikekomponenttien kanssa. CTP-Extended turvakytkimen painikekomponentteja voidaan käyttää laitteen ohjaukseen esim. käynnistys, kuittaus, pysäytys hätä-seis toimintoihin.

Kuten muissakin Euchnerin RFID koodatuissa turvakytkimissä, painikkeet ovat vapaasti käytettävissä mitä tahansa ohjaustoimintoa varten. Erillistä painikemoduulia ei enää tarvita jolloin järjestelmä yksinkertaistuu sekä johdotuksen määrä vähenee. CTP-Extended turvakytkimen versioihin on mahdollista lisätä valaistut painikkeet, vaarallisen alueen takavapautus sekä hätä-seis painike.

Kuten kaikki Euchnerin RFID koodatut turvakytkimet CTP-Extended valvoo omaa lukitustaan, ristiin kytkentöjä ja kytkimestä lähtevät OSSD signaalit on mahdollista kytkeä yleisimpiin turvareleisiin ja -logiikkoihin. CTP-Extended täyttää kaikki EN ISO 13489-1 ja EN-ISO 14119 standardien vaatimukset.

Turvakytkin on toteutettu yhdellä M23 liittimellä yksinkertaisen käyttöönoton mahdollistamiseksi. Turvakytkimen kompakti koko ja kestävä muovinen rakenne metallisella kytkentäpäällä on sopiva erilaisten teollisuuden laitteiden ja kohteiden suojaukseen.  

Pyydä lisätietoja

Juuso Lehto

09 774 642 34
040 013 1348

juuso.lehto@sahkolehto.fi

Lue lisää turvakytkimistä