RFID-koodattu kieliturvakytkin johtavalta turvakytkinvalmistajalta

Euchnerin CTP-turvakytkin yhdistää sähkömekaanisen kieliturvakytkimen ominaisuudet ja RFID-koodauksen samassa turvakytkimessä. Käyttökohteita ovat sovellukset, joissa vaaditaan PLe -luokan turvatasoa sekä 3900N lukitusvoimaa.

CTP -turvakytkimellä on monipuoliset valvontaominaisuudet. Etupaneeli on varustettu LED-diagnostiikalla, josta voidaan suoraan nähdä turvakytkimen tilatieto. CTP-kytkimen tilatietolähdöt on myös mahdollista liittää suoraan logiikkaan. OSSD -lähtöjen avulla CTP voidaan liittää turvareleeseen tai turvalogiikkaan. Kaapeloinnin helpottamiseksi kytkimiä voidaan liittää sarjaan jopa 20 kappaletta.

CTP-turvakytkin on kapean muotonsa ansiosta helppo asentaa ja se vie vain vähän asennustilaa. Kestävä muovirakenne, metallinen kytkentäpää, sekä IP 69K suojausluokka tekevät CTP-turvakytkimestä sopivan lähes kaikkiin teollisuuden turvakytkinkäyttöihin.

RFID-koodauksen ansiosta turvakytkin kattaa turvastandardien korkeimmat vaatimukset. Turvastandardin  EN ISO 13849-1 PL e -tasolle yltävä sekä turvakytkinten EN ISO 14119 -standardin kattava CTP on oikea ratkaisu kaikkiin kohteisiin. 


Lisätietoja antaa

Juuso Lehto
040 013 1349

juuso.lehto@sahkolehto.fi