ODU-MAC® RAPID – asennusystävällinen kotelointi modulaariliittimille 

ODU-MAC-liitinten muokattavissa oleva modulaarinen rakenne mahdollistaa erilaisten suureiden siirtämisen yhdellä liittimellä. Liitin koostuu vapaasti valittavista moduuleista suurille virroille, signaaleille, coax-(9 GHz asti), kuituoptiikka- tai pneumatiikkaliitännöille. ODU on nyt kehittänyt ODU-MAC-sarjoihin uuden RAPID-koteloinnin, joka mahdollistaa nopeamman ja kätevämmän kokoamisen, huollon ja muokkauksen.

Kotelointi toteutetaan kahdella kuoren puolikkaalla, jotka on helppo koota ja purkaa. Valinnaisia johdotuslevyjä voidaan käyttää kaapeleiden niputtamiseen liittimen sisällä; liitin pysyy sisältä siistinä ja johtimet ehjinä. Läpivienti voidaan muokata käytettävän kaapelin mukaan veitsellä, muita työkaluja ei tarvita. RAPID-kotelointi on IP-luokitukseltaan IP4X. Kojeosa on saatavilla myös paneeliasenteisena.

ODU-MAC – liittimet mahdollistavat luotettavan, muokattavan ja sovelluskohtaisen käytön. RAPID-kotelointi tarjoaa suuren liitintiheyden, mutta on samalla helposti muokattavissa. Se mahdollistaa liittimen nopean muokkaamisen vaatimusten, tarpeiden tai olosuhteiden muuttuessa. Sekä uros- että naarasliittimiin on saatavilla myös suojakannet. Kierrelukitteinen ODU-MAC RAPID – kotelo on suunniteltu vähintään 30 000 liitäntäkerralle.


Pyydä lisätietoja

Kimmo Samppa

09 774 642 22
040 562 3700

kimmo.samppa@sahkolehto.fi