ODU-MAC adapterimoduulit nopeille tiedonsiirtonopeuksille

Kehitys teollisuudessa suuntautuu enenevässä määrin väylä- ja verkkoratkaisuihin. Nämä tuovat uusia haasteita signaalinkuljetukseen ja rajapintojen liittämiseen. Väylät vaativat liitännöissä käytettäväksi tarpeeksi nopeaan tiedonsiirtoon soveltuvaa kaapelia ja liitintä. Liitäntään löytyy kattavasti standardiratkaisuja, mutta näissä käytettävät liittimet eivät ole suunniteltu suuriin liitäntäkertoihin, joita vaaditaan esimerkiksi testausautomaatiossa.

ODU:n modulaariset liitinsarjat ODU-MAC ovat jo pidemmän aikaa sisältäneet jopa 60 000 liitäntäkertaa kestävät High-Speed-tiedonsiirtomoduulit. Näistä löytyvät liitäntäratkaisut USB2.0, USB3.0, Ethernet, kenttäväylät, HDMI, CAT5, CAT6A 10 Gbit/s asti, sekä monia muita.

Haasteena tähän asti on ollut standardiliittimen kuten RJ45 tai HDMI purkaminen ja liittäminen ODU-MAC moduuliin niin, että tiedonsiirtonopeus ei huonone. Ratkaisuna ODU on kehittänyt tehtaalla valmistetut ja testatut adapterimoduulit, jotka sisältävät uros/naaras standardiliittimen liitettynä lyhyellä kaapelilla ODU-MAC moduuliin. Standardiliittimet saadaan helposti muutettua suuria liitäntäkertoja kestäviksi liitinratkaisuiksi.


Pyydä lisätietoja

Miikka Laukkanen

09 774 642 30
040 5114135

miikka.laukkanen@sahkolehto.fi