ODU AMC -liitinsarja saatavilla kierrelukituksella

Uutena lukitusvaihtoehtona ODU tuo AMC-liitinsarjaansa lujan ja helppokäyttöisen kierrelukituksen. Kierrelukituksella voidaan varmentaa liitännän kestävyys mm. tärisevissä kohteissa kuten ajoneuvosovelluksissa. ODU:n kierrelukituksessa on räikkämekanismi, joka ehkäisee tärinästä aiheutuvaa lukituksen avautumista.

Täysi lukitus saavutetaan alle kierroksella ja lukitus voidaan varmistaa kojeosasta löytyvistä merkkauksista. Kierrelukitteisia malleja on saatavilla kahdessa kokoluokassa useilla eri kontaktikalusteilla. Valikoimasta löytyvät mm. hybridikaluste 30 A kuormaliitoksiin sekä CAT5/Gigabit Ethernet dataliitoksiin. Kierrelukituksen vaatimuksista huolimatta ODU on onnistunut minimoimaan liitinten kokoluokan.

ODU AMC -liitinsarja on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin.  Eri käyttökohteiden vaatimukset myös lukituksen suhteen on otettu huomioon. Lukituksen valintaan vaikuttavat useat asiat kuten käyttökohde ja käytettävyys. Sopivan lukituksen valitseminen kohteen mukaan lisää käyttömukavuutta sekä turvaa liitännän toiminnan.

  • Kevyt, pieni ja helppo käsitellä
  • Laaja lämpötila-alue 
  • Saatavilla erilaisilla liitinkalusteilla
  • Luotettava datasiirto
  • Saatavilla kaapelisarjana ja ylimuovauksella


Pyydä lisätietoja

Miikka Laukkanen

09 774 642 30
040 511 4135

miikka.laukkanen@sahkolehto.fi