Korkeimman turvatason siirtoavainjärjestelmät metalli- ja muovirunkoisena 

DOLD SAFEMASTER STS siirtoavainjärjestelmä soveltuu vaarallisen koneen ovien ja luukkujen lukitukseen. STS täyttää Cat 4 / PL e -tason vaatimukset EN 13849-1 standardin mukaisesti. Siirtoavainjärjestelmän mekaanisen koodauksen ansiosta ovien lukitukset eivät vaadi sähköistä asennusta.

STS järjestelmän modulaarinen rakenne voidaan toteuttaa sovelluskohtaisesti. STS soveltuu laitteiden suojauksiin, joissa johdottaminen on haastavaa ja sähkölaitteiden asentaminen suojattavan laitteen ympäristöön on hankalaa. Mekaanisen koodausratkaisun ansiosta järjestelmän kunnossapito on yksinkertaisempaa, sillä järjestelmä ei ole altis sähköiselle vikaantumiselle.

Alkuperäisen täysin ruostumattomasta teräksestä valmistetun version lisäksi on tullut myös muovirunkoinen versio. Ruostumattoman teräksen ja kuituvahvistetun polymeerin yhdistelmä mahdollistaa STS-siirtoavainjärjestelmän käytön laajasti erilaisissa teollisuuden olosuhteissa. Kuituvahvistetun muovirakenteen suunnittelussa on otettu huomioon myös erottuva ulkonäkö sekä yksinkertainen käytettävyys. Komponentit ovat pitkäikäisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja raskaan teollisuuden vaatimuksiin.

DOLD SAFEMASTER STS siirtoavainjärjestelmän edut:

  • Modulaarisen joustavuuden ansiosta järjestelmä voidaan suunnitella erilaisiin suojauskohteisiin
  • Kestävä ratkaisu raskaan teollisuuden ympäristöön
  • Mekaanisen koodauksen ansiosta ovien lukituksia ei tarvitse asentaa sähköisesti
  • Täyttää Cat 4 / PL e-turvatason EN 13849-1 standardin mukaisesti
  • Rakennevaihtoehdot saatavilla ruostumattomasta teräksestä sekä muovirunkoisena


Pyydä lisätietoja

Juuso Lehto

09 774 642 34
040 013 1348

juuso.lehto@sahkolehto.fi