Di-Soric valokennot IO-linkillä

Di-Soric valokennot IO-linkillä

Di-Soric on toiminut pitkään edelläkävijänä kulma- ja haarukkavalokennojen suunnittelussa. Nyt valokennot ovat saatavilla myös IO-Link-liitännäisinä vastaamaan Teollisuus 4.0 vaatimuksia. Valokennoja voidaan käyttää perinteisesti manuaalisesti säätämällä ja rajatietolähdöllä, tai IO-Linkin kautta etäohjelmoitavalla ja valvottavalla liitännällä.

Haarukkavalokenno OGU

Joustavampi, nopeampi, tarkempi, helpompi käyttää ja kestävämpi, mutta samassa koossa. Di-Soric tarjoaa nyt Teollisuus 4.0-mallin haarukkavalokennoja kaksitoimisella käytöllä. Nämä ovat saatavilla joko IO-linkin kautta konfiguroimalla kaikki sensorin toiminnot, tai manuaalisesti potentiometrisäädöillä.

Di-Soricin haarukkavalokennot toimivat lähetin-vastaanotinperiaatteella. Lähetin, vastaanotin ja kaikki elektroniikka ovat yhdessä metallikotelossa varmistaen helpon ja nopean asennuksen. Monimutkaiset kiinnitystelineet lähettimen ja vastaanottimen asentamiseksi ja säätämiseksi ovat tarpeettomia. Korkealaatuisen optiikan ansiosta infrapuna- ja punaisen valon alueen valokennot eivät häiriinny ulkoisista valolähteistä.

Korkea kytkentätaajuus 8000 Hz mahdollistaa lyhyen vasteajan ja korkean resoluution. Myös erittäin pienten Ø 0,2 mm osien asento ja nopea liike voidaan lukea tarkasti ja luotettavasti.

di-Soric haarukkavalokennojen edut:

  • Laaja haarukkavalikoima 2-250 mm
  • Useita eri lähtöjä analogi-/puolijohde-/tai IO-Link-lähtö
  • Säädettävissä automaattisesti tai manuaalisesti
  • Korkea kytkentätaajuus 8000 Hz
  • Kestävä IP67 rakenne, saatavilla myös ruostumattomasta teräksestä (V4A)
  • 5 vuoden laitetakuu


Pyydä lisätietoja

Miikka Laukkanen

09 774 642 30
040 511 4135

miikka.laukkanen@sahkolehto.fi